RESTAURANT EL TRASTER, MANRESA

Disseny de les cartes de menjar, vins i postres del Traster inspirades en els objectes i peculiaritats de l'encant del local...

INVITACIONS DE CASAMENT

Disseny d'invitacions de casament, amb els seus complements

 

A més a més, vaig tenir el plaer de col·laborar amb l'Eva Soto de L'Armari d'Eco que va fer el detall per als convidats, unes bossetes per a sabons aromàtics!

Podeu veure tot el procés de creació a www.larmarideco.com

L'ARMARI D'ECO

Una petició amb molta sensibilitat... l'Armari d'Eco és una botiga de roba al casc antic de Manresa amb un encant especial. 

Si hi entres, totes les peces de roba són peces úniques, dissenyades i confeccionades per Eva Soto, qui t'atendrà personalment sempre que entris a la botiga.

Aques mural, el vaig fer expressament per a la col·lecció primavera-estiu '16 EL PARADÍS, una col·lecció inspirada en El Jardí de les delícies de El Bosco.

Si voleu veure els seus dissenys, us deixo la seva web www.larmarideco.com

DISSENY LOGO, DÍPTIC I CARTELL "LA PINÇA"

 

DISSENY TARGES DE VISITA

 

DISSENY DE CARTELLS

Disseny de diferents cartells a través de la il·lustració

RESTAURANT TRUMFES, LLÍVIA

 Disseny de les cartes dels plats, els vins i els postres i licors.

Buscàvem unes cartes amb un disseny que fos elegant i profecional amb la combinació d'un tó desenfadat i aquest va ser el resultat final.

Disseny mural de la mampara de vidre que separa la cuina del menjador més dos miralls a la sala adjacent.

Aquí buscàvem únic i exclusivament el tò desenfadat i la cotidianitat qué es viu en un restaurant en  plé servei, tant a la cuina com a la sala.

aquest fou el resultat.

Aquests són els esbossos

I els resultats

L'OM, MANRESA

Cafeteria restaurant situat a la part vella de la ciutat on se li volia donar un tó alegre combinat amb l'estructura i la pedra del local en si. 

El logo, les cartes, algun dibuix mural a la paret molt senzill, la barra, els distintius del labavos... tot, tot i tot!